Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Tajomstvá

FASCINUJÚCI PRÍBEH O NEVERE, O ŢIALI, ALE AJ O LÁSKE A ODVAHE, AKÚ OBČAS NACHÁDZAME, AŢ KEĎ SME NA DNE. Dve ženy, jeden...


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
12,90€

📚Prečítaná za 7,10€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

FASCINUJÚCI PRÍBEH O NEVERE, O ŢIALI, ALE AJ O LÁSKE A ODVAHE, AKÚ OBČAS NACHÁDZAME, AŢ KEĎ SME NA DNE.

Dve ženy, jeden muž. Dve rodiny, jedna veľká láska. Ľúbostný trojuholník, ktorý nie je úplný, pretože muž, o ktorého ženy zápasia, práve zahynul pod kolesami auta. Tým sa však vôbec nič nekončí.
Šok z Jeffovho úmrtia zasiahol rovnako Tish aj Claire, ktoré boli istý čas sokyňami, hoci o tom nevedeli. Dozvedia sa to teraz, keď je už zdanlivo na všetko neskoro? Tish trpko žiali za Jeffom, ktorého tajne milovala, napriek tomu, že je vydatá za iného a on bol ženatý s Claire. Claire sa ťažko vyrovnáva so stratou manžela, so synovou traumou a s návratom Jeffovho brata – s ktorým chodila ešte na vysokej škole.
Pred našimi očami sa rozmotáva komplikované klbko emócií a vzťahov. V osudoch hlavných hrdinov sú možno ukryté aj príbehy ľudí, ktorých každodenne stretávame.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Hidden Rok vydania: 2014 ISBN: 9788081423192 Rozmer: 140×210 mm Počet strán: 352 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: romantický

Zaradené v kategóriách