Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Spoza čarovného prútika

Magické dospievanie filmového čarodejníka

Tom FeltonIkar (2023)

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
21,90€
Zľava 25%
16,39€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Ohlásili prestávku a Gambon vyčaroval zo svojej brady cigaretu. Nás dvoch bolo často vídať pred skladom, v ktorom stála Astronomická veža, ako si užívame „závan čerstvého vzduchu“, ako sme tomu hovorili. Okolo nás pobehovali maliari, štukatéri, tesári a elektrikári a medzi nimi sme ja a Dumbledore poťahovali z cigariet.

Dospievanie Toma Feltona od nakrúcania filmu Piadimužíci po úlohu čarodejníka rozhodne nemožno označiť za obyčajné. Vo svetle reflektorov sa ocitol už ako dvanásťročný, keď získal kultovú rolu Draca Malfoya vo filmoch o Harrym Potterovi.
Tom Felton prvý raz úprimne a s humorom jemu vlastným opisuje, aké to bolo vyrastať na plátne a byť súčasťou čarodejníckeho sveta. Hovorí o zlomovom bode vo svojom živote, o filmovom zákulisí a priateľoch, ktorých počas desiatich rokov získal, ako aj o kladoch a záporoch slávy a života po skončení nakrúcania potteroviek.
Pripravte sa na stretnutie so skutočným čarodejníkom.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Beyond the Wand Rok vydania: 2023 ISBN: 9788055191072 Rozmer: 145×227 mm Počet strán: 336 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách