Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

ABC pre získanie odbornej spôsobilosti v elektrotechnike


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
41,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Cieľom príručky je priniesť čitateľom základné informácie o bezpečnostných a technických požiadavkách na elektrické zariadenia a inštalácie, ktoré sú potrebné na odbornú spôsobilosť elektrotechnikov.
V siedmom upravenom a doplnenom vydaní boli v prvom rade aktualizované požiadavky v zmysle platných predpisov a noriem. Ide predovšetkým o ochranu pred zásahom elektrickým prúdom, elektrické inštalácie na staveniskách, revízie elektrických zariadení a inštalácií, bezpečnostné značky atď. Príručka bola rozšírená o viaceré dôležité a atraktívne témy ako elektrické obvody pre nabíjanie elektrických vozidiel, priemyselné inštalácie, energetická efektívnosť elektrických inštalácií, fotovoltické zdroje a generátorové agregáty pre napájanie inštalácií, elektrické inštalácie s kombinovanou výrobou a spotrebou energie, bezpečnostné zdroje a systémy napájania, bezpečné ovládanie a spínanie, elektrické inštalácie v komunálnych objektoch.
Veríme, že táto publikácia poslúži ako ucelený pohľad na problematiku, pomôže pri príprave elektrotechnikov na odborné skúšky a tiež ako praktická odborná príručka.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2021 ISBN: 9788099922014 Rozmer: 147×210 mm Počet strán: 613 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách