Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Príbehy z kabelky (kolekcia troch kníh Adriany Macháčovej)

Žena vplyvného muža + Dobré dni sa začínajú v noci + Striptíz duší


🍎 Vypredané
21,70€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Príbehy z kabelky - kolekcia troch kníh od jednej autorky

Žena vplyvného muža - Táni Reinerovej, manželke generálneho riaditeľa istej známej banky, žene, ktorá nikdy nepracovala a nemusela o ničom rozhodovať, sa po odhalení manželovej nevery zrúti celý svet. Odrazu prichádza nielen o lásku, ale aj o rodinných priateľov, ktorí jej prestanú volať a pozývať ju do spoločnosti, len čo vytušia, že v dovtedy bezchybnom manželstve to škrípe. V ťažkej životnej situácii ostávajú pri nej iba dve ženy – Tánina matka a priateľka Nora, ktorá je ochotná kedykoľvek ju vypočuť a poradiť jej. A práve ona na
Táňu nalieha, aby Romanovi odpustila a zachránila si rodinu. Druhý úder prichádza, keď Táňa spoznáva, že všetko je v skutočnosti úplne inak a trojuholník môže byť aj štvoruholníkom. Román Žena vplyvného muža je príbeh o vzťahu muža a ženy, matky a dcéry, priateľstve, sklamaní, súcite, ale aj o veľkorysosti.

Dobré dni sa začínajú v noci - Annu s prichádzajúcim vekom stále niečo škrie. Zrazu je nespokojná v doteraz idylickom manželstve s Oliverom, akoby jej zostávala málo času – na život, na dobrodružstvo i na lásku. Na firemnom víkendovom výlete prežije vášnivú noc s oveľa mladším kolegom. Nerozhodná Anna váha, či sa prizná, alebo bude s pocitom viny žiť ďalej. Dobehne ju však krutá realita – dospievajúca dcéra Alica v Anninom mobile objaví kompromitujúce esemesku od milenca a vzťahy celej rodiny sa razom ocitajú v slepej uličke.

Striptíz duší - Soňa sa od manželovej tragickej smrti nevie zbaviť pút minulosti. Straší ju stuha zo smútočného venca od neznámej ženy a snaží sa vypátrať pravdu. Eva zisťuje, že na život v rušnej Bratislave nie je vôbec pripravená. Po romániku so šarmantným a prelietavým Edom si ešte viac uvedomuje svoju osamelosť. Klaudii nezáväzný flirt skomplikuje vzťah nielen s manželom, ale aj s najlepšou priateľkou. Trápení jej pribúda rovnako rýchlo ako nechcených tajomstiev. No a Emília žije len svojimi snami. Každá z týchto žien je úplne iná, a predsa majú niečo spoločné – osud si s nimi zahrá nevšednú hru.

Rozmer: 105×170 mm Počet strán: 224+224+248 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčinaŠtýl: filozofický, duchovný

Zaradené v kategóriách