Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Svet tajomných síl Arthura C. Clarka

Kniha vyšla na základe najslavnejšieho záhadologického televízneho seriálu, ktorý bol u nás pred dvadsiatimi rokmi vysielaný...


🍌 Odosielame o 5 dní.
11,90€
Zľava 13%
10,30€

📚Prečítaná za 7,74€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Kniha vyšla na základe najslavnejšieho záhadologického televízneho seriálu, ktorý bol u nás pred dvadsiatimi rokmi vysielaný s mimoriadnym úspechom.

Za hranicami sveta, ktorý môžeme merať a analyzovať, je ešte iný, tajomnejší svet. A práve "nadvedecký" svet pre nás v tejto knihe odhaľuje Arthur C. Clarke, ktorého brilantné prorocké a varovné poviedky čítajú milióny ľudí. Na jeho pokyn precestovali Simon Welfare a John Fairley päť svetadielov, aby spovedali svedkov podivných udalostí a nevysvetliteľných javov.
Zhovárali sa s mužmi aj ženami, ktorí videli obludy z hlbín oceánov a jazier, s tými, na ktorých padali z nebies žaby a ryby, ale aj s tými, ktorí videli "neidentifikovateľné lietajúce objekty" (UFO), krížujúce nočnú oblohu v oslnivom jase, hovorili taktiež s cestovateľmi a horalmi, ktorí zahliadli yettiho, snežného muža, dlho ignorované ako produkt fantázie, i jeho bratranca, "Veľkú stopu", ktorý sa zakráda severoamerickými lesmi. Hrozivejšie udalosti boli okrem toho vyhodnocované v nádeji, že môžeme zhromaždiť také svedectvá, ktoré môžu zabrániť budúcej katastrofe. Ohnivý predmet z nebies, ktorý v roku 1908 zničil rozsiahle územie sibírskej tajgy, mohol koniec koncov zrovnať so zemou Paríž, New York, alebo Londýn: kedy máme čakať ďalšiu návštevu?

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2014 ISBN: 9788087588291 Rozmer: 172×242 mm Počet strán: 638 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách