Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Štatistická ročenka Slovenskej republiky 2013 + CD-ROM / Statistical Yearbook of the Slovak Republic 2013

Súhrnný prehľad zo všetkých oblastí národného hospodárstva (demografia a sociálne štatistiky; makroekonomické štatistiky;...


🍌 Odosielame o 9 dní.
60,00€
Zľava 10%
54,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Súhrnný prehľad zo všetkých oblastí národného hospodárstva (demografia a sociálne štatistiky; makroekonomické štatistiky; podnikateľské štatistiky; viacstranné štatistiky; kriminalita, súdnictvo, nehody a živelné pohromy;ako aj medzinárodné porovnanie kľúčových štatistických ukazovateľov.).
Štandardnú štruktúru ročenky dopĺňajú niektoré nové údaje napr. v kapitole Obyvateľstvo sú nové ukazovatele zo Sčítania obyvateľov, domov a bytov 2011. V kapitole Trh práce sú výsledky nového doplnkového zisťovania o prechode z práce do dôchodku. Na základe požiadaviek zo strany používateľov ročenky sa rozšírila kapitola Príjmy, výdavky a spotreba domácností vybranými predmetmi dlhodobej spotreby. Kapitola Životné prostredie je obohatená o údaje za komunálny odpad v detailnejšom členení ako v minulých vydaniach. Štatistické údaje dokumentujú stav a vývoj ekonomiky a spoločnosti za roky 2008 - 2012.Tabuľkové prehľady sú v záverečnej časti publikácie doplnené grafickou prezentáciou údajov.
Súčasťou publikácie je aj CD-ROM.

Príloha: CD-ROM Rok vydania: 2014 Rozmer: 170×240 mm Počet strán: 696 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina, angličtina

Zaradené v kategóriách