Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Vlk z Wall Street kniha

Viac peňazí nie je nikdy dosťJachty, drogy, prostitútky, súkromné lietadlá, luxusné autá, peniaze... Tisíc. Stotisíc....


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
21,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Viac peňazí nie je nikdy dosť

Jachty, drogy, prostitútky, súkromné lietadlá, luxusné autá, peniaze... Tisíc. Stotisíc. Milión... Viac peňazí nikdy nie je dosť.

Cez deň zarábal tisíce dolárov za minútu. Počas noci ich míňal tak rýchlo, ako sa dalo. Doma ho čakala nádherná manželka a deti, zatiaľ čo v jeho firme Stratton Oakmont ho mladí burzoví makléri oslavovali ako svojho kráľa. Tu je skutočný príbeh prekliateho génia Jordana Belforta, ktorý si vyslúžil prezývku Vlk z Wall Street. Od roku 1990 sa Belfort stal jedným zo smutne známych biznismenov v americkom finančnom svete – brilantný burzový macher, ktorý viedol svoju šťastnú bandu na divokej jazde von z Wall Street do obrovskej kancelárie na Long Island.

Je to neobyčajný príbeh lakomstva, moci a výstrednosti, ktorý nikto nemohol vymyslieť – príbeh obyčajného chlapíka, ktorý na Wall Street prišiel so siedmimi dolármi vo vrecku a obrovskou chuťou po bohatstve, vďaka ktorej našiel bočné cestičky ako zarábať stovky miliónov dolárov. Šialená cesta plná luxusu, drog, peňazí – až dovtedy, kým sa to všetko nezrútilo.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: The Wolf of Wall Street Rok vydania: 2014 ISBN: 9788089632244 Rozmer: 159×236 mm Počet strán: 500 Väzba: pevná s prebalom Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách