Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Sprevádzanie chorých a zomierajúcich

Táto kniha je určená pre lekárov a zdravotníckych pracovníkov, psychológov, duchovných, sociálnych pra-covníkov,...


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
14,90€
Zľava 27%
10,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Táto kniha je určená pre lekárov a zdravotníckych pracovníkov, psychológov, duchovných, sociálnych pra-covníkov, dobrovoľníkov, a v neposlednom rade pre príbuzných a priateľov ťažko chorých a zomierajúcich. Jej cieľom je ponúknuť základné informácie o fyzických, psychických, sociálnych a duchovných charakteristikách ťažko chorých a zomierajúcich a o spôsobe, ako sa stať ich sprevádzajúcim.

Kniha nemá odpovede na všetky otázky, chce skôr vnášať podnety, nie vyslovovať verdikty. Snaží sa priblížiť kľúčové oblasti potrebné pre utvorenie základného obrazu problematiky sprevádzania ťažko chorých a zo-mierajúcich.

Vďaka čitateľskému záujmu a dôvere vydavateľa v jej posolstvo, ide už o druhé, novými skúsenosťami obohatené, vydanie. Jej obsah overil čas, spätné väzby tých, čo jej obsah žijú, i odborná konfrontácia. Kniha je nápomocná v objasnení a inšpirovaní "sprevádzania sprevádzajúcich", ako sprevádzať skutočne dobre, na úžitok tých, ktorých budeme navštevovať, ale aj pre vlastný osobnostný rast...

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2013 ISBN: 9788081431258 Rozmer: 148×210 mm Počet strán: 244 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách