Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Kúzelné čítanie: Interaktívny hovoriaci glóbus

Albi (2022) • Edícia Kúzelné čítanie

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
79,99€
Zľava 10%
71,99€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Preskúmajte zemeguľu!

Interaktívny glóbus s podsvietením z edície Kúzelné čítanie. Obsahuje viac ako 1800 zvukov a textov a niekoľko interaktívnych hier a kvízov.

Nebeský glóbus údajne používal už slávny matematik, fyzik a astronóm Archimedes v 3. storočí pred naším letopočtom. Asi by mu nikdy nenapadlo, že raz bude táto kartografická pomôcka aj hovoriť. Pomocou ceruzky Albi môžete interaktívny glóbus rozhovoriť a dozviete sa veľa užitočných a zaujímavých informácií o takmer 200 krajinách sveta.

Spoločnosť Tecnodidattica vyvinula tento produkt v spolupráci s poprednými odborníkmi v oblasti geografie. Vďaka tomu sú údaje použité pre tento glóbus čo najpresnejšie a aktuálne.

S interaktívnym glóbusom sa deti hravou formou naučia poznávať štáty a hlavné mestá celého sveta. Prostredníctvom interaktívnych hier a kvízov si potom svoje znalosti precvičia a dobre zapamätajú.

Priemer glóbusu: 30 cm
Výška: 41 cm
Mierka: 1:42 000 000
Obsah balenia: glóbus s politickou mapou a popisom v slovenskom jazyku, podstavec, rameno/poludník, nevymeniteľná osvetľovacia jednotka, USB kábel vrátane prepínača, návod na použitie a bezpečnostné pokyny, karta s ovládacími ikonami

Upozornenie:
tento glóbus funguje iba s použitím elektronickej ceruzky Albi. Glóbus neobsahuje elektronickú ceruzku Albi. Súčasťou balenia nie je AC/DC adaptér. Možno využiť adaptér z elektornickej ceruzky Albi.

Originálny názov: Kúzelné čítanie: Interaktívny hovoriaci glóbus Rok vydania: 2022 Odporúčaný vek: 6+ Katalógové číslo: 22712 Rozmer: 306×340 mm Väzba: krabička Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách