Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Narovinu

Privítajte spolu s nami novú knihu, „dielko“ ako ho sama Nora Mojsejová vo svojej knihe Narovinu nazýva. Na Slovensku veľmi...


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
5,30€
Zľava 10%
4,77€

📚Prečítaná za 2,92€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Privítajte spolu s nami novú knihu, „dielko“ ako ho sama Nora Mojsejová vo svojej knihe Narovinu nazýva. Na Slovensku veľmi známa a populárna či už podnikateľka, módna návrhárka, politička i spisovateľka nám prináša v poradí jej druhú knihu. V knihe Narovinu sa venuje hlavne svojmu životu s Braňom Mojsejom a odhaľuje skoro všetko zo svojho súkromia za posledných desať rokov. Či už Noru milujete, alebo nenávidíte určite ju všetci poznáte a ste zvedaví, čo si to zase vymyslela a čo napíše v tejto novej knihe. Prvá kniha bola venovaná jej životu, kým sa nevydala za Braňa. V diele Narovinu už hovorí v podstate o súčasnosti. V knižke sa stretnete s typickým prejavom Nory. Nemusíte sa báť, že sa v nej bude pretvarovať a hrať na slušnú. Nora nás opäť poteší jej ostrejším a pikantnejším slovníkom. Bez okolkov, tak ako si všetko myslí v knihe píše o všetkom. Nájdete tam i vulgarizmy, bez ktorých si mnohí Noru nevedia predstaviť. Sama Nora však priznáva, že vie byť aj slušná, ale pri písaní riadkov o tom, čo všetko sa jej v živote stalo sa to slušne opísať nedalo. Veď sa presvedčte sami.



V knižke sa dozviete o Braňovi, o veľkej láske ako z rozprávky, ktorá veľmi rýchlo praskla ako bublina. Nevzdávala to a trpela. Trpela dlhých desať rokov. Veď čo nespravíte pre lásku. Keď milujete ako koňa! Autorka Nora píše v knihe o láske jej života, o tom ako alkohol ničí človeka, o tom, že alkoholizmus je choroba a napriek tomu trpia všetci okolo a ako sa to zlé stále vracalo naspäť. Píše o rozvode, o intrigách, ktoré sa proti nej viedli a o iných nie pekných veciach, ktoré asi väčšinou vznikali zo závisti. V knihe sa dočítate i o tom ako zaviedla svoju módnu značku a otvorila si butik, o tom ako miluje zvieratá, hlavne psov, na ktorých nedá dopustiť – má ich štyroch. Zaujímavé je čítanie o tom ako sa dostala k politike i o tom, že šoubiznis je vlastne „úplná stoka“. Po tom všetkom napísala aj pár riadkov, kde hovorí čo, to o sebe...ale to už si prečítate v knihe Narovinu.



Nora Mojsejová patrí medzi ľudí, pri ktorých platí pravidlo – čo na srdci, to na jazyku. Možno aj preto sa rozhodla, že zaujímavosti zo svojho nevšedného života spíše na papier. Už tento štvrtok pokrstila svoju druhú knihu s názvom Narovinu. Jej najnovší počin je jej spoveďou. „Hodnotím v nej nielen svoje súkromie, ale aj súdne procesy, televíznu kariéru, pracovné aktivity a život s dnes už exmanželom Braňom Mojsejom,“ povedala pre iPark Mojsejová. Najznámejšia obyvateľka Pereša však nezabudla ani na známe tváre slovenského šoubiznisu. Im venovala celú jednu kapitolu. Otvorene v nej povedala, čo si o nich myslí..ale to už je opäť ďalšia "čerešnička na torte", ktorú si vychutnáte v knihe.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2013 ISBN: 9788097139933 Rozmer: 135×205 mm Počet strán: 122 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách