Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Riadenie ľudských zdrojov v organizáciách pôsobiacich na Slovensku

Monografia je venovaná charakteristike realizovaného prieskumu zameraného na identifikovanie súčasnej úrovne riadenia...


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
9,90€

📚Prečítaná za 6,44€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Monografia je venovaná charakteristike realizovaného prieskumu zameraného na identifikovanie súčasnej úrovne riadenia ľudských zdrojov v organizáciách pôsobiacich na Slovensku za roky 2010, 2011, 2012. Analyzuje a hodnotí súčasný stav útvarov riadenia ľudských zdrojov, zabezpečovanie vybraných funkcií riadenia ľudských zdrojov a existenciu podstatných dokumentov v dopytovaných organizáciách, ako aj vplyv útlmu produktivity na zmenu stavu zamestnancov, súčasný stav zamerania sa organizácií pôsobiacich na Slovensku na organizačnú kultúru.

Organizácie pôsobiace na Slovenku môžu na základe tejto vedeckej monografie získať komplexný pohľad na príležitosti a hrozby v oblasti riadenia ľudských zdrojov. Výsledky môžu využiť na komplexnejšie zacielenie jednotlivých činností spadajúcich do oblasti riadenia ľudských zdrojov, s cieľom zvýšiť vlastnú konkurencieschopnosť nielen v oblasti ľudského kapitálu.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2013 ISBN: 9788080786069 Rozmer: 148×210 mm Počet strán: 132 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách