Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Fifty Shades v slovenskom jazyku (komplet)

E L JamesXYZ • Séria Fifty Shades (SK) • Edícia Kolekcie

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
52,97€
Zľava 15%
45,02€

📚Prečítaná za 29,13€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Komplet všetkých troch častí série Fifty Shades:

Fifty Shades of Grey - Päťdesiat odtieňov sivej: Román, ktorý oslovil štyridsať miliónov žien po celom svete, pretože zverejnil ich sexuálne fantázie... Kniha opisuje nerovný vzťah nevinnej študentky Anastázie Steeleovej a multimilionára Christiana Greya, ktorého sexuálne preferencie ťahajú k dominancii a ovládaniu partnerky.

Fifty Shades Darker - Päťdesiat odtieňov temnoty: Po tom, čo Anastasia Steelová na vlastnej koži pocíti, aké temné sú tajomstvá Christiana Greya, opúšťa ho. Napriek všetkému, čo sa medzi nimi stalo, na neho stále nemôže zabudnúť. Keď jej Christian predloží novú zmluvu, neodolá a vracia sa k mužovi, ktorého miluje...

Fifty Shades Freed - Päťdesiat odtieňov slobody: Keď Anastasia Steelová prvý raz stretla mladého úspešného podnikateľa Christiana Greya, netušila, ako veľmi jej to zmení život... Od začiatku vedela, že vzťah s jej Tieňom nebude prechádzka ružovou záhradou. Christianov životný štýl jej nikdy nebol blízky, no musí sa ho naučiť žiť spolu s ním, a to bez toho, aby stratila vlastnú tvár, integritu a nezávislosť.

Odporúčaný vek: 15+ Rozmer: 155×212 mm Väzba: pevná s prebalom Jazyk: slovenčinaŠtýl: erotický

Zaradené v kategóriách