Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

English stories

Anglická čítanka pre 3. ročník ZŠ


🍌 Odosielame o 5 dní.
9,10€
Zľava 29%
6,50€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Zážitkové čítanie a hravé učenie angličtiny pre malých školákov!

Čítanka English stories vznikla z potreby priniesť deťom zaujímavé a veku primerané texty v cudzom jazyku, ktoré budú schopné samé si prečítať a pochopiť ich. Súčasťou textov sú aj audionahrávky. Napomáhajú pri správnej výslovnosti a predchádzajú zafixovaniu nesprávnych návykov, ktoré sú častým javom pri osvojovaní si cudzieho jazyka.

Audionahrávky si žiak vďaka prístupným QR kódom môže vypočuť doma, v škole či na výlete.
Malí školáci zaiste ocenia krátke a jednoduché príbehy o hračkách, kamarátoch, zvieratkách, škole, novom telefóne, obliekaní, ročných obdobiach, narodeninovej oslave, rôznych sviatkoch alebo o živote v meste. Ku každému príbehu je pripravená zaujímavá strana plná doplňovačiek, krížoviek, maľovaniek a iných rozmanitých úloh, pri ktorých sa žiaci zabavia a zároveň sa nenúteným spôsobom učia angličtinu. Pri každom texte sú uvedené nové slovíčka a výrazy.

Otázky a úlohy preverujú mieru porozumenia prečítaného textu a zároveň poskytujú deťom ideálny priestor na rozprávanie a samostatné vyjadrovanie sa. Čítanka je vhodná ako doplnkový didaktický materiál na hodinách angličtiny, v jazykových krúžkoch, pri doučovaní jazyka, ale aj doma v rámci samostatnej výučby.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2022 ISBN: 9788081803161 Rozmer: 207×298 mm Počet strán: 80 Väzba: brožovaná Jazyk: angličtina

Zaradené v kategóriách