Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Štýlové šperky

So štýlovým šperkom budete šik! 36 inšpiratívnych návrhov a ich variantov z korálikov. Staňte sa návrhárkou a tvorkyňou...

Margot PotterováIkar (2013)

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
12,90€

📚Prečítaná za 8,39€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

So štýlovým šperkom budete šik!

36 inšpiratívnych návrhov a ich variantov z korálikov.

Staňte sa návrhárkou a tvorkyňou vlastnej bižutérie. Kniha Štýlové šperky vám poradí, ako na to. Po zvládnutí základných techník výroby šperkov vám predstavíme 36 jedinečných návrhov. Pri každom nájdete aj varianty a uvidíte, ako jednoducho sa dá akýkoľvek dizajn prispôsobiť vášmu individuálnemu štýlu.

- Jednoduché návody doplnené fotografiami poskytnú začínajúcej aj pokročilej amatérskej šperkárke návod na vytvorenie zvoleného šperku. Stačí malá úprava, výmena jedného alebo dvoch komponentov a získate variant s úplne novým vzhľadom.

- Zoznámite sa s rozličnými technikami a materiálmi, ktoré dostanete kúpiť v špecializovaných kamenných alebo internetových obchodoch. Dozviete sa, čo je brioleta, fazetový korálik či rondelka, ako pracovať s polodrahokamami alebo ako využiť ketlovacie ihly.

- Autormi niektorých návrhov sú najuznávanejších tvorcovia šperkov súčasnosti.

Štýlové šperky vo vás prebudia návrhársky talent!




Z anglického originálu Bead chic (Nort Light Books, divízia F + W Media Inc., Ohio, USA) preložila Tatiana Laliková.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Bead chic Rok vydania: 2013 ISBN: 9788055135670 Rozmer: 206×256 mm Počet strán: 128 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách