Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Ako hovoriť, keď deti nechcú počúvať

Plač, hádky, kolapsy, vzdor a iné výzvy detstva


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
16,99€
Zľava 23%
13,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Váš sprievodca a pomocník pri výchove šťastných detí.

Najnovší sprievodca zo série bestsellerov Ako hovoriť aplikuje dôveryhodné a efektívne komunikačné stratégie na riešenie najťažších výziev pri výchove detí. Joanna Faber a Julie King tentokrát prispôsobili osvedčené komunikačné stratégie niektorým z najnáročnejších momentov rodičovstva – od záchvatov hnevu cez závislosť od technológií až po rozhovory o nepríjemných témach.

V prvej časti knihy sa zoznámite so základnými komunikačnými zručnosťami, vďaka ktorým budete schopní zmeniť váš vzťah s deťmi. V druhej časti odpovedajú Joanna a Julie na konkrétne otázky, podelia sa o skutočné príbehy a predstavia nástroje na riešenie problémov, ako sú domáce úlohy, súrodenecké bitky, dilemy ohľadom používania technológií, problémy s trestami a ďalšie. Prostredníctvom kombinácie reálnych príbehov od rodičov a učiteľov, vtipných ilustrácií a zábavných cvičení ponúka kniha Ako hovoriť, keď deti nechcú počúvať spoľahlivé riešenia problémov, s ktorými sa už stretol každý rodič, starý rodič, učiteľ a ktokoľvek, kto žije alebo pracuje s deťmi. Čitatelia si v nej môžu nalistovať akúkoľvek tému, ktorá ich zaujíma, a nájsť tipy pomocou praktických „zhrnutí“ nachádzajúcich sa na konci každej kapitoly.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: How to Talk When Kids Won't Listen: Whining, Fighting, Meltdowns, Defiance, and Other Challenges of Childhood Rok vydania: 2023 Odporúčaný vek: 18+ ISBN: 9788056629710 Rozmer: 167×225 mm Počet strán: 296 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách