Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Kríza ako šanca

Priznajme si, že krízy majú v sebe niečo znepokojujúce a často nás odvádzajú preč od bežného zabehnutého kolobehu života. Čo...

Kurt TepperweinNOXI (2014)

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
12,90€

📚Prečítaná za 8,39€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Priznajme si, že krízy majú v sebe niečo znepokojujúce a často nás odvádzajú preč od bežného zabehnutého kolobehu života. Čo bolo v jednej chvíli v poriadku, môže byť v nasledujúcom okamihu úplne naopak. Takúto situáciu by sme nemali len bezhlavo akceptovať, ale chopiť sa ponúkanej šance a vnímať ju ako na novú príležitosť.


Kurt Tepperwein ukazuje, ako krízy vznikajú a ako sa na nás prejavujú. Zaoberá sa rôznymi podobami kríz, v ktorých sa môžeme ocitnúť, ako sú napríklad kríza vo vzťahu, kríza v zamestnaní, vo vývoji alebo tiež kríza emócií.

Každou krízou dospievame a to lepšie ešte len príde
K.Tepperwein píše – tu je dobrá správa: Problémy nášho života nie sú žiadne náhody. Sú to skôr vhodne zmerané lekcie, z ktorých sa máme poučiť. A ako je to je aj v prípade normálnej školy, stavia nás život len pred také úlohy, ktoré môžeme zvládnuť. Úlohy sú vždy výzvy, pomocou ktorých je nám dopriate rásť a nemali by sme si nad nimi zúfať.

Hovorí sa, že život to myslí dobre s každým! Často chvíľu trvá, kým to rozpoznáme. Život nechce nič viac, než ... žiť! A to môže prísť len vtedy, keď sme práve my tým najživším vyjadrením tohto života! Život oslavuje, keď sa nám darí dobre. Jasá, keď sme šťastní. Dostáva sa do extázy, keď si ho užívame plnými dúškami. Život chce, aby sme boli silní, šťastní, zanietení. Životu sa treba oddať a bezhranične mu dôverovať: Všetko je dobré a na konci to bude iba lepšie.

Pred akú výzvu vás život teraz postavil? Čo sa môžete teraz naučiť? V čom spočíva dar vašich životných problémov?

Možno ste už urobili skok do budúcnosti: Ako bude váš život vyzerať, ak zvládnete svoju súčasnú krízu? Viete si predstaviť takúto budúcnosť? Môžete sa vžiť do svojej novej budúcnosti?

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2014 ISBN: 9788081111495 Rozmer: 125×200 mm Počet strán: 296 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách