Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Manželstvo


🍎 Vypredané
4,64€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Sviatosť manželstva je dôležitou inštitúciou spoločenského života. Nie je len niečím citovým, ale má aj svoju vlastnú štruktúru, ktorá má partnerom pomáhať, aby žili správne. Ježišove slová sú pevným základom, na ktorom je možné stavať manželstvo. Manželia sa však nesmú preťažovať prehnanými nárokmi na spoločnú cestu. Manželstvo nemožno vybudovať len na zbožnosti. Vydarí sa jedine vtedy, ak sú k sebe manželia úprimní a ak si navzájom nič nepredstierajú. "Áno" toho druhého je spojivom, ktoré človeku dodáva pevnosť a umožňuje mu stať sa sebou samým.

V edícii kníh Sviatosti nám autor živo a prístupne opisuje a vysvetľuje pozadie vzniku, symboliku a zmysel sviatostí a kladie sebe aj čitateľom otázky, ako my sami tieto sviatosti môžeme sláviť a ako z nich v našich konkrétnych životných situáciách môžeme žiť, byť požehnaním pre druhých a ako aj z udalostí, ktoré sa stanú len raz, môžeme čerpať po celý život.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Sakramente: Die Trauung - Segen für das gemeinsame Leben Rok vydania: 2004 ISBN: 9788071654773 Rozmer: 126×171 mm Počet strán: 76 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách