Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Windstorm Dragon

UGEARS (2022)

🍎 Vypredané
54,90€
Zľava 7%
51,06€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Drak Windstorm je klasický mýtický plaz, stelesnenie starodávnej sily a sily, prezentovaný v dreve a animovaný čarodejníctvom inžinierov Ugears.

Drevené domáce 3D puzzle Windstorm Dragon má otvorený dizajn, ktorý vám umožní vidieť biť jeho mechanické srdce – gumený motor. Model má naťahovací kľúč v prednej časti hrudníka. Ak ho chcete navinúť, držte draka za telo a otočte kľúčom v smere hodinových ručičiek. Uvoľnite motor potiahnutím štartovacej páky. Vtedy začína kúzlo: ruky, nohy a dokonca aj celé telo draka sa začnú hýbať. A samozrejme, úžasný pár silných a krásnych krídel sa dá do pohybu. Toto je veľmi špeciálna vlastnosť vášho Ugears Dragon: kosti krídel sú vyrobené z dreva, ale zvyšok sú krásne navrhnuté mäkšie papierové výrezy. Mäkší a flexibilný materiál robí let veľmi realistickým a necháva priestor pre vaše vlastné nápady.

Model je možné postaviť na špeciálnu podperu alebo zavesiť na špagát. Rovnako fascinujúco bude vyzerať s laserom vyrytými šupinami a špicatým chvostom. Je to perfektný darček pre vašu rodinu a priateľov.

Rovnako ako všetky modely Ugears, aj tento automat je vyrobený z kvalitných drevených materiálov a dodáva sa so všetkým, čo potrebujete v krabici. Vyriešte mechanickú záhadu prastarej šelmy a staňte sa majstrom draka s modelovou sadou Windstorm Dragon Ugears!

Počet dielov: 320 kusov
Veľkosť modelu: 530x485x290 mm
Obsahuje podrobný obrázkový návod na zostavenie


Rok vydania: 2022

Zaradené v kategóriách