Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Objavte svoj osud s mníchom, ktorý predal svoje ferrari

Sedem stupňov sebauvedomeniaKeď pred desiatimi rokmi vyšla prvotina Robina Sharmu Mních, ktorý predal svoje Ferrari,...

Robin SharmaEastone Books (2013) • Séria Mních • Edícia Open Mind

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
9,99€
Zľava 26%
7,40€

📚Prečítaná za 5,49€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Sedem stupňov sebauvedomenia

Keď pred desiatimi rokmi vyšla prvotina Robina Sharmu Mních, ktorý predal svoje Ferrari, spôsobila obrovský rozruch. Odvtedy zmenila život miliónom ľudí a stala sa fenoménom. Rozpráva príbeh o Julianovi Mantlovi, špičkovom právnikovi, ktorého ohromný materiálny úspech zakrýval prázdnotu v jeho vnútri.

V knihe Objavte svoj osud s mníchom, ktorý predal svoje Ferrari, sa Julian Mantle vracia, aby tentoraz naučil úspešného medzinárodného hoteliera Dara Sandersena skutočne žiť. Presnejšie, Julian Darovi pomáha objaviť podstatu pravých hodnôt a učí ho, ako ich uviesť do života. Kniha je napísaná ľahkým, čitateľsky príťažlivým štýlom plným dialógov a aktuálnych postrehov.

Kniha nás na konkrétnych príkladoch naučí, že: neznámeho sa netreba báť, lebo práve v ňom prebýva naša veľkosť; človek sa má usilovať a snažiť vždy zo všetkých síl, ale potom nechať veciam voľný priebeh a dať životu čas, aby urobil ostatné; ak zmeníme pud prežiť na odhodlanie slúžiť pravde a životu, náš život bude vždy úspešný... a mnoho ďalších vecí.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2013 ISBN: 9788081092220 Rozmer: 145×207 mm Počet strán: 184 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách