Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Daniel Herman

Kniha obsahuje autobiografické prvky i obecnější úvahy obou protagonistů, dvou bývalých duchovních, dnes obecně uznávaných...

Jan JandourekPortál (2013)

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
17,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Kniha obsahuje autobiografické prvky i obecnější úvahy obou protagonistů, dvou bývalých duchovních, dnes obecně uznávaných osobností kulturního a společenského života.



Daniel Herman působil jako katolický kněz, mluvčí biskupské konference, studoval v USA. Byl blízkým spolupracovníkem kardinála Vlka od počátku změn po listopadu 1989. Působil také na policejním prezidiu a dnes vede Ústav pro studium totalitních režimů. Zajímá se o dialog mezi křesťany a židy a mezi Čechy a Němci. Ambicí knihy je živě popsat reálie a atmosféru toho, co se ve společnosti a církvi dělo v posledních třech desetiletích, a to s nadhledem, a přitom s dosud nepublikovanými skutečnostmi.
Jan Jandourek pracuje jako publicista v MF Dnes. Je známý jako autor mnoha beletristických i odborných knih. V Portálu vyšly jeho knihy Úvod do sociologie, Sociologický slovník. V roce 1997 vydal spolu s Tomášem Halíkem knižní rozhovor Ptal jsem se cest (1997, 2010).

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2013 ISBN: 9788026203568 Rozmer: 148×206 mm Počet strán: 176 Väzba: brožovaná Jazyk: čeština

Zaradené v kategóriách