Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Diagnózy neprispôsobivého psychiatra

a choroby z ulíc, kostolov a ordinácií


🍌 Odosielame o 7 dní.
6,50€
Zľava 5%
6,20€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Max Kašparů rád provokuje a vyrušuje. No nerobí to samoúčelne, ale chce odovzdať svoje cenné skúsenosti a svoj vzácny pohľad na svet. A cez príbehy vyučovať a naučiť, čo je v živote podstatné...

Malá knižočka plná príbehov psychiatra, ktorý sa nechce prispôsobiť tomuto svetu a jeho diagnózy a pomenovanie chorôb z ulíc, kostolov a ordinácií. O tom sú diagnózy neprispôsobivého psychiatra.

Odporúčania:

Milí čitatelia, verím, že rovnako vy, ako aj ja s radosťou beriete do rúk knihu majstra pera Maxa Kašparů. Knihu na pohľad takú obyčajnú a útlu, avšak obsahom bohatú na osobnú skúsenosť, zrozumiteľnú vieru a predovšetkým neprehliadnuteľnú radosť zo života.

V oblasti vzdelania by som si dovolil prirovnať autora k svätému Augustínovi v malom vydaní alebo Erazmovi Rotterdamskému, v oblasti altruizmu k svätej Matke Tereze, v oblasti humoru k jednovaječnému dvojčaťu svätého Filipa Neriho a mohol by som pokračovať ďalej.

V každom prípade sa v publikácii stretnete s renesančným provokatérom, ktorý je nápadne podobný svojmu Majstrovi, ktorý vyrušoval a provokoval svojich súčasníkov. Nie však preto, aby ich vytočil, ale dal im priestor pochopiť, čo je dôležité a čo, naopak, možno tak trochu zanedbávať. Jednoducho povedané, nenechať na pokoji nič, čo si žiada pohyb tela, ducha i srdca.

Ako ho oslovujem pri každom našom stretnutí: Pán profesor, píš a ostaň naďalej neprispôsobivým kňazom, lekárom a občanom! Skončiť s tým, to by si v jeho prípade vyžadovalo pristúpiť k sviatosti zmierenia! Boh, Cirkev a svet takýchto čudákov potrebujú.

Príjemné čítanie!

(P. Siard Dušan Sklenka, O. Praem.)

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2022 ISBN: 9788099907943 Rozmer: 120×160 mm Počet strán: 112 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčinaŠtýl: humorný

Zaradené v kategóriách