Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Digitálny vek

Edícia 50 myšlienok, ktoré by ste mali poznať si už získala mnohých slovenských čitateľov. Po Matematike či Filozofii...


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
12,95€

📚Prečítaná za 8,42€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Edícia 50 myšlienok, ktoré by ste mali poznať si už získala mnohých slovenských čitateľov. Po Matematike či Filozofii prichádza s ďalším populárnym titulom Digitálny vek.

Ľudská civilizácia prechádza búrlivým vývojom, a hoci v súčasnosti má prístup k internetu okolo dvoch miliárd ľudí, čo je takmer tretina celkovej a polovica dospelej populácie, pre väčšinu z nás je tempo technologických a kultúrnych zmien príliš rýchle a len ťažko dokážeme pochopiť, čo sa vlastne deje.

Publikácia Digitálny vek sa preto stáva nenahraditeľným pomocníkom pri spoznávaní digitálnych technológií od internetových prehliadačov využívaných pri surfovaní na internete a aktualizovaní svojich statusov na sociálnych sieťach cez dosah na ochranu súkromia nášho permanentne zmäteného sveta až po culture jamming, ktorý čoraz častejšie využívajú protestné hnutia v boji proti tradičným autoritám, od malvéru k mashupom cez spam k sémantickému webu, od blogovania, chatovania, agregácie k vírusom, emailu či avatarom. Publikácia predstavuje povinné čítanie pre všetkých, ktorí sa chcú zorientovať a porozumieť rozsiahlym spoločenským zmenám v dnešnom digitálnom veku.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2013 ISBN: 9788055608785 Rozmer: 170×200 mm Počet strán: 208 Väzba: pevná s prebalom Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách