Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Nová nemčina pre samoukov

Učebnica je zostavená tak, aby sa z nej mohli učiť úplní začiatočníci aj pokročilejší používatelia tohto jazyka, samouci aj...


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
14,99€
Zľava 15%
12,74€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Učebnica je zostavená tak, aby sa z nej mohli učiť úplní začiatočníci aj pokročilejší používatelia tohto jazyka, samouci aj návštevníci jazykových kurzov.



Slovíčka aj gramatiku sa čitateľ učí pri čítaní príbehu Slováka Milana, ktorý prichádza do rakúskeho Grazu ako mladý softvérový vývojár. Postupne sa zoznamuje s pracovným prostredím a spoznáva odlišnosti života na Slovensku a v zahraničí.



Každá lekcia je venovaná určitej téme, napríklad príchodu do nového prostredia, nástupu do zamestnania, predstavovaniu sa, vybavovaniu účtu v banke či návšteve lekára. Učebnica obsahuje zrozumiteľne zostavenú gramatiku, prehľad najužitočnejších nemeckých fráz a slov, CD s nahrávkami nemeckých textov v MP3 formáte, záložku s nemeckými nepravidelnými slovesami a množstvo cvičení.

Poznámka vydavateľa k Záložke s nepravidelnými slovesami:
Upustili sme od vkladania záložiek do kníh a pristúpili sme k vytvoreniu záložky v pdf forme, vhodnej na vytlačenie (zákazník si ju môže bezplatne stiahnuť na uvedenej linke našej webstránky), resp. máme k dispozícii aj digitálnu formu záložky (format gif), ktorú môžu zákazníci používať v mobilných telefónoch (rovnako sa dá bezplatne stiahnuť). Za pochopenie ďakujeme.
http://www.eastonebooks.com/books-store/eshop/0/3/5/204-NOVA-nemcina-pre-samoukov
http://www.eastonebooks.com/fotky2139/Nem-digibkm1.gif
http://www.eastonebooks.com/fotky2139/Nem-digibkm2.gif


Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2013 ISBN: 9788081092183 Rozmer: 148×210 mm Počet strán: 256 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách