Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Puzzle MAXI - Louka/20 dílků

Larsen (2016)

🍎 Vypredané
6,61€
Zľava 7%
6,15€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Obrázkové puzzle s maxi dielikmi.
Skladanie puzzle u detí podporuje rozvoj jemnej motoriky a koordinácie očí a rúk, ale aj trpezlivosti, sústredenosti, logického uvažovania a predstavivosti. Okrem toho zabavá a vzdeláva zároveň - deti spoznávajú zvieratká a trénujú farby, ale aj rozvíjajú vlastnú slovnú zásobu.

Každé puzzle značky Larsen obsahuje pevnú podložku pod puzzle spolu s okrajmi do ktorej sa dieliky puzzle vkladajú a tak deťom uľahčujú skladanie jednotlivých dielikov a umožňujú výbornú manipuláciu s celým puzzle, možnosť poľahky kedykoľvek a kdekoľvek celé puzzle premiestniť a položiť. Okraje podložky puzzle stabilizujú poskladané puzzle a zabraňujú pohybu dielikov puzzle von mimo okraje pri skladaní puzzle. Obrázky sú nakreslené až na okraje podložky puzzle, aby deťom umožňovali ľahšie skladanie puzzle podľa aj okrajov obrázka, najmä na začiatku skladania, keď je skladanie zložitejšie. Jednotlivé dieliky puzzle majú v podložke vytvorené línie, ryhované čiary v tvare dielikov, podľa ktorých sa v prípade potreby možno riadiť vkladaním jednotlivých dielikov, pretože u veľkej väčšiny puzzle Larsen má každý dielik jedinečný tvar, iný tvar ako všetky ostatné dieliky.

Rok vydania: 2016 Odporúčaný vek: 3+ Katalógové číslo: 7023850211252 Rozmer: 280×365 mm Dielikov: 20 dimensions_content: 365x285mm

Zaradené v kategóriách