Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Okres Martin

Publikácia Národné kultúrne pamiatky na Slovensku: okres Martin je druhý diel z edície mapujúcej hnuteľné a nehnuteľné...

Slovart (2012) • Séria Národné kultúrne pamiatky na Slovensku • 2. diel

🍌 Odosielame o 11 dní.
29,90€
Zľava 10%
26,91€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Publikácia Národné kultúrne pamiatky na Slovensku: okres Martin je druhý diel z edície mapujúcej hnuteľné a nehnuteľné pamiatky na území Slovenska, ktorú pripravuje Pamiatkový úrad SR v spolupráci s Vydavateľstvom Slovart.
Pamiatkový úrad SR touto cestou prezentuje výsledky dlhodobej dokumentačnej a výskumnej práce všetkých druhov pamiatok a pamiatkových území dolného Turca. Autori podávajú zrozumiteľným spôsobom podrobnú syntézu poznatkov a informácií o jednotlivých pamiatkach.
Členenie edície a dielov na okresy a sídla dáva zároveň možnosť zaradiť ich aj do širších historických, spoločenských a kultúrnych súvislostí.
Celofarebná publikácia využíva dobové i súčasné fotografie doplnené mapami, nákresmi pôdorysov a originálnymi návrhmi stavieb, ktoré približujú premeny a hodnoty dnešného pamiatkového fondu. Kniha je určená odborníkom i laikom so záujmom o kultúrne dedičstvo.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2012 ISBN: 9788055607849 Rozmer: 210×250 mm Počet strán: 624 Väzba: pevná s prebalom Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách