Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Ronaldo - Posadnutý dokonalosťou

Keď mladý portugalský hráč s ohromujúcimi kvalitami prišiel v roku 2003 do Manchestru United, kouč Alex Ferguson mu pridelil...


🍎 Vypredané
7,99€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Keď mladý portugalský hráč s ohromujúcimi kvalitami prišiel v roku 2003 do Manchestru United, kouč Alex Ferguson mu pridelil dres s číslom 7. Toto slávne číslo kedysi v tomto klube nosili takí hráči ako George Best, Eric Cantona či David Beckham. Ferguson nemal o svojom rozhodnutí najmenšie pochybnosti. A Cristiano Ronaldo nesklamal.

Cristiano Ronaldo v roku 2008 získal ocenenie FIFA ako najlepší hráč sveta a bolo to po prvý raz, čo si túto trofej vybojoval hráč anglickej Premier League. Aj po prestupe do Realu Madrid - za rekordnú sumu osemdesiat miliónov libier - Ronaldo pokračoval vo svojich streleckých výkonoch. Rivalita s hviezdou FC Barcelona Lionelom Messim nabrala väčšiu intenzitu.

Luca Caioli nám približuje príbeh globálnej futbalovej superhviezdy na ihrisku i mimo neho. Po prvý raz sa dozvedáme niektoré detaily zo života jedného z najväčších súčasných svetových futbalistov, ktorého ženie vpred nepotlačiteľná sila stať sa absolútne najlepším.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2012 ISBN: 9788089311286 Rozmer: 130×197 mm Počet strán: 256 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách