Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Differential Diagnosis by Laboratory Medicine (Diferenciálna diagnostika pomocou laboratórnej medicíny)


🍎 Vypredané
97,92€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

   Ako uvádzajú svetové knižné katalógy a internetové knižné katalógy, ide o unikátnu, ojedinelú, interdisciplinárnu, pre štúdium a prax nepostrádateľnú knihu napísanú v jazyku anglickom, príručku klinickej biochémie a laboratórnej medicíny, vhodnú pre lekárov prakticky všetkých špecializácií, študentov medicíny, študentov ošetrovateľstva a mnohých ďalších. Publikácia prehľadnou a nenáročnou formou pomôže pri pregraduálnom i postgraduálnom štúdiu, v laboratóriách, v dennej klinickej praxi, ako aj pri diagnostike a diferenciálnej diagnostike mnohých ochorení. Rovnako ju môžu využiť lekári pri svojej vedeckej príprave a práci, alebo pri príprave na licenčné skúšky v zahraničí. Unikátna na knihe je aj skutočnosť, že po viac ako 23 rokoch je to vôbec prvá kniha slovenského pôvodu z oblasti medicíny, ktorá bola vydaná vo svetovo renomovanom vydavateľstve. Kniha je encyklopédiou laboratórnych parametrov v biologických tekutinách a materiáloch ľudského tela (viac ako 900 parametrov) s ich stručnou charakteristikou a uvedením stavov, pri ktorých sa môžu vyskytnúť ich zvýšené alebo znížené hodnoty. Kniha ponúka aj nový unikátny spôsob rýchlej lexikonickej informácie o chorobných a iných jednotkách a spektre parametrov (viac ako 1950 stavov a ochorení), ktoré pri nich môžu vykazovať dynamiku. Samostatná časť je venovaná vplyvu liekov na vnútorné prostredie ľudského tela (viac ako 1200 liekov).

   Na knihe spolupracovali aj svetom uznávaní odborníci zo zahraničia – klinický biochemik prof. Vincent Marks z Veľkej Británie a biológ prof. Thomas Cantor zo Spojených štátov amerických. Predhovor napísal prof. Alexander Schirger z prestížnej americkej Mayo Clinic, ktorá patrí k najlepším medicínskym pracoviskám na svete.

   Vydavateľstvo Springer v Nemecku knihu distribuuje po celom svete prostredníctvom svojej siete pobočiek v New Yorku, Tokiu, Londýne, Paríži, Miláne a Hongkongu.



Popis od vydavateľa

   This extensive handbook is indispensable.It enables clinicians and physicians to establish a precise diagnosis and to take the right decisions for patient treatment. Up-to-date and comprehensive information for the differential diagnosis is presented in a well-structured manner that enables the reader to quickly locate the information he is looking for. The book is divided into three sections: -A comprehensive index of over 900 biochemical laboratory parameters in all the important biological samples. Sample types are listed alphabetically and for each sample, all parameters are listed alphabetically with the medical conditions that cause an increased or decreased value. -A-Z listing of over 1950 medical conditions plus their affected lab values. -A-Z listing of over 1200 drugs and their interference with the lab values. Appendices: -International reference values of clinical-biochemical and laboratory parameters. +An extensive list of frequently used synonyms and abbreviations.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2003 ISBN: 3540430571 Rozmer: 131×195 mm Počet strán: 1136 Väzba: pevná Jazyk: angličtina, slovenčina

Zaradené v kategóriách