Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Správne právo hmotné

Vysokoškolská učebnica Správne právo hmotné. Všeobecná časť, od autorského kolektívu pod vedením Prof. JUDr. Mariána Vrabka,...


🍎 Vypredané
45,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Vysokoškolská učebnica Správne právo hmotné. Všeobecná časť, od autorského kolektívu pod vedením Prof. JUDr. Mariána Vrabka, prináša tradičné i nové poznatky o verejnej správe, štátnej správe a samospráve. Okrem charakteristiky orgánov verejnej správy obsahuje aj charakteristiku činnosti týchto orgánov, ktorá sa navonok prejavuje vo formách činnosti. Osobitne rieši uplatňovanie zodpovednosti, kontrolu či nezákonnosť vo verejnej správe.

Predkladaná publikácia si kladie za cieľ nielen zaplniť medzeru v publikovaní odborných názorov, ale na základe získaných poznatkov z doterajšieho vývoja správneho práva aj posunúť úroveň poznania v tomto odbore o kúsok ďalej. Učebnica tak má pomôcť nielen študentom pri vzdelávaní, ale čiastočne aj zosumarizovať existujúce poznatky v odbore správne právo a sčasti aj v odbore správna veda, a aspoň čiastočne pomôcť aplikačnej praxi pri zjednocovaní obsahu niektorých pojmov.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2012 ISBN: 9788089603039 Rozmer: 143×224 mm Počet strán: 480 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách