Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Tisíc darov

Tisíc darov nás nabáda, aby sme opustili vyprahnutú pôdu pýchy, strachu a úsilia všetko ovládať a odovzdali sa Bohu, ktorý...

Ann VoskampKumran (2012)

🍎 Vypredané
7,50€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Tisíc darov nás nabáda, aby sme opustili vyprahnutú pôdu pýchy, strachu a úsilia všetko ovládať a odovzdali sa Bohu, ktorý naplní našu čašu po okraj. Ann Voskampová nás pozýva do svojich vlastných okamihov milosti a jemne nás učí, ako biblicky oplakať stratu a zmeniť bolesť na poéziu; zámerne prijať životný štýl radikálnej vďaky, spomaliť a zachytiť Boha v danom okamihu.



Táto kniha nie je len na čítanie. Tisíc darov treba prijať ako dynamickú interaktívnu výzvu, aby sme sa stali účastnými na pravdách, ktoré nám odhalia hĺbku Božej radosti a navždy zmenia náš život.



ANN VOSKAMPOVÁ je autorkou zamyslení pre DaySpring a prispievajúcou redaktorkou online časopisu The High Calling. Ako globálna zástankyňa chudobných spolupracuje s humanitárnou
organizáciou Compassion International. Študovala psychológiu vzdelávania a detskú psychológiu na York University a University of Waterloo. Ona i jej manžel žijú na kanadskom vidieku v juhozápadnom Ontáriu, kde s vďačnosťou vychovávajú šesť detí a starajú sa o svoju farmu. Na stránke www.aholyexperience.com denne píše o každodenných zázrakoch.



"Spomedzi autorov, ktorých diela som v živote prečítala, patrí Ann Voskampová bezpochyby medzi najtalentovanejších. Ak chcete knihu, ktorá je výzvou a láskyplne sa s vami pohráva, toto je tá pravá. Po prečítaní ju len tak neodložíte. Je pokladom, ku ktorému sa budete vracať aj v nasledujúcich rokoch."
LYSA TERKEURSTOVÁ, predsedníčka organizácie Proverbs 31 Ministries a autorka bestselleru New York Times Made to Crave


Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2012 ISBN: 9788089487226 Rozmer: 143×210 mm Počet strán: 208 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách