Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Dukanova diéta

Túto diétu drží speváčka a herečka Jennifer Lopezová, modelka Gisele Bundchen, a pred svadbou s princom Williamom si ňou...

Pierre DukanNOXI (2012)

🍎 Vypredané
9,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Túto diétu drží speváčka a herečka Jennifer Lopezová, modelka Gisele Bundchen, a pred svadbou s princom Williamom si ňou údajne pomohla aj Kate Middletonová. Keď francúzsky lekár Pierre Dukan prišiel pred rokmi s prevratnou Dukanovou diétou, spustila vo svete doslova lavínu. Sľubuje totiž pomerne ľahké schudnutie a pri dodržiavaní rád si zhodené kilá možno naozaj aj udržať.



Pokúšali ste sa už mnoho ráz schudnúť, ale bez úspechu? Francúzsky odborník na výživu vypracoval jednu z najúčinnejších diét, overenú dlhoročnou praxou, ktorá vás konečne uspokojí! Je založená na bielkovinách, prírodných proteínoch, a predpokladom jej úspešnosti je dodržanie štyroch po sebe nasledujúcich fáz: ? útočnej fázy – čisté proteíny, ktoré vedú k rýchlemu úbytku telesnej hmotnosti ? alternatívnej fázy – striedanie dní čistých proteínov s dňami, keď sa bielkoviny kombinujú so zeleninou ? konsolidačnej fázy – povolené sú aj ďalšie potraviny ? fázy definitívnej stabilizácie – proteínový štvrtok + zrieknutie sa výťahu + tri polievkové lyžice ovsených otrúb Vo svojej knihe ponúka aj zaujímavé rady, recepty a jedálne lístky, v ktorých nezabúda ani na chuťové bunky, a vyzdvihuje dôležitosť takej bežnej telesnej aktivity, akou je chôdza.

V knihe Dukanova diéta nájdete aj zaujímavé rady, recepty a jedálne lístky, v ktorých autor nezabúda ani na chuťové bunky, a vyzdvihuje dôležitosť takej bežnej telesnej aktivity, akou je chôdza. Dukanova diéta je rozhodne chudnutím bez hladovania, ktorú odskúšali milióny ľudí a priniesla im výsledok bez známeho jojo efektu.



1.fáza je útočná, kedy je dovolené jesť iba čisté bielkoviny. Chudé teľacie alebo hovädzie mäso, chudú hydinu či ryby – Dukan pripravil zoznam 100 povolených potravín, ktoré sa môžu jesť v akejkoľvek kombinácii a kedykoľvek. Proteíny vedú k rýchlemu úbytku telesnej hmotnosti, takže táto fáza je veľmi motivujúca.

Druhú fázu možno nazvať výletnou – striedanie čisto bielkovinových dní a bielkovinovo-zeleninových. Tretia fáza je konsolidačná, kedy sú povolené aj ďalšie potraviny – jedna porcia ovocia denne, dva krajce celozrnného chleba, syr ap. No a napokon fáza definitívnej stabilizácie, ktorá povoľuje všetko, jedinou podmienkou je, že raz týždenne treba dodržiavať čisto bielkovinový deň z prvej fázy.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2012 ISBN: 9788081110955 Rozmer: 133×208 mm Počet strán: 297 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách