Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Ako som schudol 35 kíl

Chudnutie sa začína v hlave. Sú v nej ústa. Hľadáte spôsob, ako schudnúť? Skúsili ste už viacero diét a stále nič? Ste v...


🍎 Vypredané
15,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Chudnutie sa začína v hlave. Sú v nej ústa.

Hľadáte spôsob, ako schudnúť? Skúsili ste už viacero diét a stále nič? Ste v strednom veku a začínate naberať kilá? Máte zdravotné problémy spojené s nadváhou? V tom prípade vám príde vhod kniha Ako som schudol 35 kíl.
Miro Veselý v rokoch 2003 - 2004 schudol 35 kíl úpravou stravy. O svoj príbeh sa podelil s čitateľmi na svojom webe chudnutie-ako.sk. Niektorí návštevníci začali úspešne chudnúť a vtedy vzniklo prvé vydanie jeho knihy. Mala úspech, veľa čitateľov motivovala k chudnutiu. V roku 2012 vychádza tretie vydanie, v ktorom už sú zahrnuté aj dlhodobé skúsenosti nielen o tom, ako schudnúť, ale aj o tom, ako si získanú hmotnosť udžať.

Postupy a princípy chudnutia v tejto knihe vychádzajú zo súčasných obezitologických trendov. Sú však pretlmočené cez osobnú skúsenosť. Nielen autorovu. Mnoho z ľudí, ktorí chudnú sa o svoje skúsenosti delí vo fóre o chudnutí na autorovom webe. A tak všetky odporúčania boli za tie roky preverené. V knihe preto nájdete nielen ľahko čitateľné a prehľadné zoznamy krokov, ktoré pri chudnutí fungujú. Nájdete tu aj zoznamy častých pokusov o chudnutie, ktorým je lepšie sa vyhnúť, pretože nefungujú.

V knihe sa dozviete okrem iného:
- Ako chudnúť 2 až 4 kilá za mesiac a pritom stále jesť.
- Ako si zostaviť optimálny jedálniček.
- Aký tréning je pri chudnutí najefektívnejší.
- Ktorým potravinám sa oplatí celkom vyhnúť.
- Čo spraviť, aby ste nemali záchvaty žravosti.
- Ako si udržať váhu po schudnutí.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2012 ISBN: 9788097099336 Rozmer: 160×225 mm Počet strán: 280 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách