Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Kreslo na Olympe

Kreslo na Olympe je spoločenská vedomostná hra pre všetkých, ktorí majú radi antické Grécko, jeho mýty a legendy. Hra má za...

MilaniuM (2011)

🍌 Odosielame o 7 dní.
16,00€
Zľava 29%
11,40€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Kreslo na Olympe je spoločenská vedomostná hra pre všetkých, ktorí majú radi antické Grécko, jeho mýty a legendy. Hra má za cieľ pobaviť, vzbudiť záujem o fascinujúcu históriu antického Grécka, ponúknuť nové poznatky a vedomosti a podporiť spoločenskú komunikáciu. Ponúka výbornú možnosť na trávenie voľného času nielen pre rodiny s deťmi, ale aj pre priateľov rôznych vekových skupín. Je vhodná pre rodiny s deťmi od +12 rokov, pre mladých ľudí, ale aj dospelých, ktorí si radi "oprášia", ale aj doplnia vedomosti o antickom Grécku. Hra má jednoduché pravidlá. Ich oživením a priestorom na taktizovanie je 13 zážitkových políčok, ktoré môžu zásadne zvrátiť postavenie jednotlivých hráčov.


Nezvyčajné príbehy "sveta" gréckych bohov, v ktorých dôležitú úlohu zohrávajú aj pozemšťania, sú plné hrdinských činov, nečakaných udalostí, lásky, bojov, zázrakov a po stáročia sú nevyčerpateľnou témou v rozličných oblastiach umenia. Referencie na antické báje sa však často vyskytujú aj v našej každodennej komunikácii vo forme napr. ustálených pojmov a fráz, ktoré automaticky používame zvyčajne bez toho, aby sme si uvedomili, z akého "zdroja" pochádzajú. (Krásna ako Afrodita, jablko sváru, Achillova päta, Amorov šíp, Augiášov chliev). Jedným zo spôsobov, ako verejnosti opätovne priblížiť tento nádherný svet antických gréckych bájí a povestí je spoločenská hra Kreslo na Olympe. Otázky v hre sú zaujímavou kombináciou informácií, ustálených "udomácnených" fráz a zaujímaných zistení, ktoré ľuďom pripomenú, vysvetlia a priblížia svet antického Grécka.
Kreslo na Olympe je však okrem obohatenia vedomostí aj výborným prostriedkom na stimuláciu myslenia, kombinačných schopností a posilňuje sociálne väzby v rodinách a iných komunitách.


Rok vydania: 2011 Katalógové číslo: 8588004962019 Rozmer: 370×195 mm Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách