Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Sherlock Junior a hrob vo Westmisterskom opátstve

Slovart (2021) • Séria Sherlock Junior • 3. diel

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
9,95€
Zľava 24%
7,60€

📚Prečítaná za 6,47€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

V tretej časti novej kriminálnej série pre deti môžete záhadné detektívne prípady riešiť spolu s hlavnými hrdinami, a zároveň sa len tak mimochodom naučiť anglické slová a frázy, ktoré sa dajú ľahko pochopiť zo slovenského textu.

Sherlock Junior nie je len najmladší, ale aj najbystrejší detektív v Londýne. Nie div, je predsa priamym potomkom slávneho detektíva... Sherlock a Watson neveria vlastným očiam, keď sa v ich kancelárii zjaví dekan z Westminsterského opátstva. Je to naozaj chúlostivá záležitosť! Niekto sa vlámal do hrobu Thomasa Parra, ktorý by dnes mal 153 rokov. Keby nebol mŕtvy. Mohlo sa stať, že by ožil? Naši mladí detektívi sú na stope prípadu, pri ktorom im behajú po chrbte zimomriavky. Napínavý kriminálny príbeh, spletité hádanky a prvé slová a vety po anglicky, to všetko čaká len na vás.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Sherlock Junior und das Grab von Westminster Abbey (Sherlock Junior 3) Rok vydania: 2021 ISBN: 9788055652061 Rozmer: 148×220 mm Počet strán: 96 Väzba: pevná Štýl: špionážny, dobrodružný, napínavýJazyk: slovenčina, angličtina

Zaradené v kategóriách