Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Harry Potter: Boj o Rokfort (slovenská verzia)

(2021) • Séria Harry Potter • Edícia Harry Potter: Boj o Rokfort

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
69,99€
Zľava 14%
59,99€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Boj o Rokfort je kooperatívna hra, v ktorej hráči spoločnými silami bránia Rokfortskú strednú školu čarodejnícku pred zlosynmi. Hráči hrajú za známe postavy - Harryho, Rona, Hermionu a Nevilla. Hrajú s vlastným balíčkom kariet, ktorý si v priebehu hry vylepšujú, učia sa nové kúzla a získavajú cenné artefakty. Inými kartami sa liečia alebo útočia na nepriateľov v snahe zabrániť ich temnému pôsobeniu. A iba spoločne môžu, tak ako Harry a jeho priatelia, odvrátiť zlo!

Tak ako pôvodný príbeh, aj táto hra obsahuje 7 častí (7 krabičiek), aby ste mohli zažiť všetky Harryho dobrodružstvá na vlastnej koži. Hru začnete ako mladí študenti, ktorí práve nastúpili na Rokfort a postupne prejdete všetkými siedmimi rokmi, a tak ako rastú a menia sa vaši hrdinovia, prichádzajú nové karty, nové kúzla, noví nepriatelia.

Obsah hry: herný plán, 252 kariet, 4 kocky, 7 krabičiek rozvoja hry, pravidlá, 4 dosky hráčov, 70 herných žetónov, 8 žetónov nepriateľa
Všetky tieto súčasti sa v hre nachádzajú, avšak hráč sa k nim dostáva postupne, ako prechádza jednotlivé ročníky. Napríklad kocky sú v krabičke 4 ročníka a podobne.

Rok vydania: 2021 Odporúčaný vek: 8+ Rozmer: 300×230 mm Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách