Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

LEGO® Minions 75551 Mimoni a ich brloh

LEGO (2021)

🍎 Vypredané
55,37€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Deti, ktoré milujú mimoňov, budú z tejto LEGO® stavebnice pre deti (75551) úplne bez seba. Najskôr môžu postaviť pôsobivú verziu Kevina a Stuarta z kociek. Potom môžu tieto modely otočiť a objaviť izbu na hranie vnútri, ktorá obsahuje príslušenstvo, ako je náradie, čapice a zbrane, a tiež figúrky na hru na postavy. Deti môžu zostaviť dva hračkárske modely mimoňov súčasne a následne prebudovať Kevina na Boba.

Objavujte s mimoňmi Malí fanúšikovia mimoňov si zamilujú všetky prepracované detaily v izbách. Každá sa hodí k jedinečnej osobnosti niektorého mimoňa a všetky obsahujú otáčajúce sa oči. Deti môžu vynaliezať v laboratóriu s Kevinom alebo sledovať Stuarta, ako si vychutnáva oddych vo svojej spálni. Kevina možno prebudovať na Boba, ktorý sa zaúča do tajov kung-fu.

Tvorivá zábava a odmeňujúca stavebnica Súčasťou tejto stavebnice je interaktívny návod Instructions PLUS, vďaka ktorému je stavanie tohto modelu superzábavné. Je dostupný v bezplatnej aplikácii LEGO Life pre smartfóny a tablety a obsahuje funkcie, vďaka ktorým môžu deti stavať samostatne.
  • Tvorivá stavebnica, ktorá umožňuje fanúšikom mimoňov postaviť si svoju obľúbenú postavu zo sveta mimoňov. Deti si môžu postaviť Kevina aj Stuarta a následne prebudovať Kevina na Boba.
  • Po postavení figúrky zábava pokračuje. Deti určite nadchnú otáčajúce sa oči figúrok. Môžu objavovať dômyselnú súpravu na hranie ukrytú v ich vnútri a pomocou zábavného príslušenstva vytvárať svoje vlastné mimoňské príbehy.
  • Inšpirované filmom Mimoni: Zloduch prichádza. Deti môžu spoznať taje umenia kung-fu s Bobom, vynaliezať s Kevinom alebo nechať Stuarta pospať si v spálni.
  • Skvelý narodeninový darček pre deti vo veku od 8 rokov, ktoré milujú mimoňské hračky. Po hre so svojím výtvorom si deti určite užijú možnosť vystaviť modely na obdiv.
  • Každý LEGO® mimoň z kociek meria viac než 9 cm na dĺžku a 11 cm na šírku. Kevin má výšku viac než 15 cm, Stuart 14 cm a Bob 12 cm, vďaka čomu sa ideálne hodia na hru aj vystavenie.
  • Poháňané detskou fantáziou! Táto stavebnica mimoňov pre deti nepotrebuje žiadne batérie.
  • Vďaka návodu Instructions PLUS si teraz už aj menší stavitelia môžu vychutnať pocit úspechu z nezávislého stavania.
  • Každá stavebnica zo série LEGO® Minions podporuje u detí tvorivú zábavu a hru na scény z filmu Mimoni: Vzostup Grua.
  •  LEGO® stavebnicové kocky spĺňajú najprísnejšie normy v hračkárskom odvetví, ako aj vlastné kritériá kvality spoločnosti LEGO Group. Vďaka tomu sú konzistentné, kompatibilné a vždy sa dajú ľahko spojiť aj oddeliť.
  • Dieliky a kocky stavebníc série LEGO® Minions dôsledne testujeme, aby sme zaistili, že každá stavebnica spĺňa tie najprísnejšie globálne normy v oblasti bezpečnosti.

Rok vydania: 2021 Katalógové číslo: 246181 Rozmer: 380×260 mm

Zaradené v kategóriách