Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Zmluva podľa Paganiniho

Niektoré zmluvy nezruší ani smrť... Generálneho riaditeľa Carla Palmcronu nájdu obeseného v prepychovom byte v luxusnej...

Lars KeplerIkar (2011) • Séria Joona Linna • 2. diel

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
14,90€
Zľava 28%
10,80€

📚Prečítaná za 8,20€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Niektoré zmluvy nezruší ani smrť...

Generálneho riaditeľa Carla Palmcronu nájdu obeseného v prepychovom byte v luxusnej štokholmskej štvrti Östermalm. Izba, v ktorej zomrel, je však nezariadená. Ako sa teda obesil?
V ten istý deň nájdu mŕtvu mladú ženu na jachte, čo sa bez posádky plaví medzi ostrovčekmi pri Štokholme. Pľúca má plné brakickej vody, no oblečenie suché. Ako sa teda utopila na palube lode, čo pokojne brázdi pobrežné vody?
Obe úmrtia by navždy zostali záhadou, nebyť nástojčivosti a tvrdohlavosti kriminálneho komisára Joonu Linnu. Jeho nečakané odhalenie a dedukcia rozkrútia kolotoč strhujúcich udalostí.
Polícia sa v toto leto ocitá pred jednou z najťažších skúšok.

Zmluva podľa Paganiniho je vzrušujúci kriminálny román, s ktorým Lars Kepler znova predstupuje pred čitateľa a ponúka mu nevšedný zážitok.

Zo švédskeho originálu Paganinikontraktet (Albert Bonniers Förlag, Stockholm 2010) preložila Mária Bratová.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Paganinikontraktet Rok vydania: 2011 ISBN: 9788055124674 Rozmer: 145×227 mm Počet strán: 376 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: mysteriózny

Zaradené v kategóriách