Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Ťažko je žiť ľahko

Malé a veľké drámy sa odohrávajú aj v živote obyčajných ľudí. Pohľad na svet dôverčivými očami malého dievčatka, ktoré osud...

Marika StudeničováEvitapress (2011) • Edícia Srdcovky

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
6,99€

📚Prečítaná za 3,84€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Malé a veľké drámy sa odohrávajú aj v živote obyčajných ľudí. Pohľad na svet dôverčivými očami malého dievčatka, ktoré osud rovnako vôbec nešetril.
Malá Saška prežíva svoje detstvo nielen s mladším bratom a rozvedenou mamou, ale aj s láskavou babičkou, žijúcou v rázovitej dedine na západe Slovenska. Práve s ňou sa jej spájajú najkrajšie spomienky a zážitky.
Radostné roky malého dievčatka sa prelínajú so smutným životom jej blízkych - chorej tety, krstnej, ktorú ničí vlastný manžel, či s osudom staršieho bratranca Imra, ktorý sa s neľahkou rodinnou situáciou vyrovnáva po svojom. Ťažko je žiť ľahko je sondou do života ľudí, ktorí žijú svoj všedný príbeh so všetkým radosťami aj starosťami. Súčasťou života je aj smrť. Niekedy nečakaná, inokedy pokojná a dôstojná. Zakaždým však oslobodzujúca.
Postavy a príbehy v tejto knihe sú skutočné. Podobnosť s realitou je zámerná. Ľudia, o ktorých autorka píše, boli alebo sú súčasťou jej života. A všetko sa naozaj stalo.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2011 ISBN: 9788089452293 Rozmer: 120×175 mm Počet strán: 256 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách