Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Odborová organizácia

Postavenie a pracovnoprávne nároky


🍌 Odosielame o 5 dní.
20,00€
Zľava 18%
16,39€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Druhé vydanie publikácie Odborová organizácia – Postavenie a pracovnoprávne nároky so zapracovanou novelou Zákonníka práce č. 76/2021 Z. z. predstavuje jedinú publikáciu o odborovej organizácii, ktorá obsahuje informácie o novom kolektívnom spore.

Fundovaný autorský kolektív na základe vlastných skúseností s realizáciou kolektívnych pracovnoprávnych vzťahov sa neobmedzil len na analýzu a komentovanie právnych predpisov, ale hľadá aj východiská ich praktickej použiteľnosti, rešpektujúc pritom účel ich prijatia do právneho poriadku SR.

Sedem precízne spracovaných kapitol prináša čitateľovi informácie o novom kolektívnom pracovnoprávnom spore, o vzniku a začiatku pôsobenia odborovej organizácie u zamestnávateľa, o činnosti zástupcov zamestnancov, ich nároku na pracovné voľno, zodpovednosti odborovej organizácie za škodu, ale aj o možnostiach odstúpenia a vypovedania kolektívnej zmluvy.

Odborné spracovanie publikácie, ktoré je zároveň zrozumiteľné a určené na praktické použitie, ju predurčuje stať sa významnou pomôckou pre subjekty kolektívnych pracovnoprávnych vzťahov.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2021 ISBN: 9788057103745 Rozmer: 146×210 mm Počet strán: 312 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách