Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Velikánska kniha pre tvorivé deti

Velikánska kniha pre tvorivé deti je plnofarebná a bohato ilustrovaná zbierka rozmanitých výtvarných aktivít a techník pre...


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
15,00€

📚Prečítaná za 8,25€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Velikánska kniha pre tvorivé deti je plnofarebná a bohato ilustrovaná zbierka rozmanitých výtvarných aktivít a techník pre deti mladšieho i staršieho školského veku. Kniha je rozdelená na štyri časti. V prvej sa deti naučia kresliť pastelkami portréty, zvieratká, zátišia alebo postavičky z kreslených filmov. Druhá časť je venovaná maľbe a práci s rôznymi typmi farieb - vodovými či temperovými. V tretej časti si pomocou papiera, moduritu alebo rôznych zbytočností vyrobia indonézsku bábku, karnevalovú masku alebo aj antickú vázu či marockú dlaždicu. A v záverečnej časti sa naučia vytvárať zaujímavé efekty a netradičné koláže.
Od jednoduchých projektov, ako sú odtlačky zo zemiakov alebo maľovanie slamkou, k zložitejším technikám ako mramorovanie či vyrezávanie - táto kniha je plná rozmanitých nápadov, ktoré pomôžu rozvinúť umelecké zručnosti a vytvoriť svoje vlastné majstrovské diela.
Kniha je cennou pomôcku nielen pre malých umelcov a ich rodičov, ale aj skvelou zbierkou nápadov pre všetkých pedagógov voľnočasových aktivít či umeleckých predmetov.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2011 ISBN: 9788080464899 Rozmer: 297×235 mm Počet strán: 240 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách