Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Byť bojovníkom je úžasné

Tibor ŠiškaEruditio (2021)

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
15,90€
Zľava 21%
12,60€

📚Prečítaná za 10,34€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Aj vojny vedia rozosmiať. Presvedčia vás o tom tieto pozbierané skutočné historky ozajstných hrdinov plné frajerských hlášok a drsných okolností. Bojové príbehy, ktoré bavia aj pacifistov.

Väčšina malých chlapcov prejde fázou, keď ich fascinuje všetko vojenské. U autora táto fáza trvá už vyše 30 rokov. Logicky sa teda témou jeho knihy stali výjavy z bojov. Chronologicky zoradených, dlhých, krátkych, dejinne významných aj tých menej dôležitých. Jedno však majú spoločné sú plné akcie a humoru. Nemusíte byť zanietený militarista, aby vás tieto príbehy strhli. O to viac, že sú písané, akoby ste sledovali hollywoodsky akčný film.

Autor začal písať kvôli sláve a peniazom popri práci právnika, manželke, dvoch deťoch, dvadsiatich sliepkach a pohyblivom počte králikov. Jeho texty môžete poznať aj z projektu Vedátor_sk a portálu dailymale.sk. Práve tam ho čitatelia uprosili na knihu. Teší sa, že svojím štýlom písania približuje vojnové témy aj ľuďom, ktorí nie sú práve fanúšikovia bojov alebo dejepisu všeobecne. Pri jeho príbehoch sa pobavíte, ale hrozí vám, že sa aj niečo naučíte.


Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2021 ISBN: 9788097292256 Rozmer: 155×213 mm Počet strán: 264 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: humorný, dobrodružný

Zaradené v kategóriách