Jún, nové knižné zľavy až do 80%!

Ovce.sk (01) + Deti v sieti + DVD - prečítaná (bazár kníh)

opotrebovaný stav = prečítaná kniha môže mať zažltnuté strany alebo iné nedokonalosti

Miro DrobnýEurópsky inštitút (2013) • Séria Ovce.sk • 1. diel

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
9,90€
Zľava 45%
5,45€

Knižné pokračovanie a DVD úspešného televízneho animovaného seriálu Ovce.sk, ktorý chráni deti pred nástrahami internetu, mobilov, nových technológií a šíri slovenské kultúrne dedičstvo. Súčasťou knihy je DVD. Cieľom vydania 3 v 1 je priniesť ponaučenia, zábavu, ale najmä ochranu celej rodiny pomocou animovaných rozprávok na DVD, rozprávkovej knihy pre deti a príručky pre rodičov "Deti v sieti".

Ilustrácie v knihe nakreslil Jaro Baran autor 5 celovečerných animovaných filmov, jeden nominovaný na Oscara a 132 animovaných filmov, televíznych seriálov ako Rytier Malíček, Bruno a Benjamín, Jurošík atď. Knihu napísal Miro Drobný scenárista seriálu Ovce.sk, ktorý je autorom 112 stranovej príručky spolu s detskou psychologičkou Monikou Gregussovou.

Na pribalenom DVD nájdete krátky film Ako vznikli Ovce a 3 animované rozprávky seriálu Ovce.sk: Mobilmánia, Tisíc priateľov a Cudzí mobil v slovenčine, so slovenskými titulkami, s posunkovým jazykom, s audiokomentárom pre nevidiacich a slabozrakých, s titulkami v češtine, maďarčine, poľštine, nemčine, angličtine, francúzštine, španielčine a taliančine.

Príručka pre rodičov je dostupná na stránke http://sk.sheeplive.eu/na-stiahnutie/prirucky.

Projekty autorského kolektívu získali viac ako 20 ocenení z domova a zo zahraničia.

Rok vydania: 2013 Rozmer: 305×216 mm Počet strán: 48 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách