Máj, nové knižné zľavy až do 80% maj!

Ako prežiť dobu jedovú - prečítaná (bazár kníh)

opotrebovaný stav = prečítaná kniha môže mať zažltnuté strany alebo iné nedokonalosti

Anna StruneckáPríroda (2014) • Séria Doba jedová

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
12,50€
Zľava 45%
6,88€

Tento titul nájdete v našej ponuke aj v dvoch rôznych kolekciách: v 2-kolekcii s titulom Babské rady profesorky Struneckej alebo 3-kolekcii s titulmi Doba jedová 1 a Doba jedová 2 za skvelé ceny.

Užitočný sprievodca od autorky bestsellerov Doba jedová 1 a Doba jedová 2.

Táto knižka je užitočným sprievodcom pre každého, kto nečaká na čarovnú pilulku, ale berie zodpovednosť za svoje zdravie predovšetkým do vlastných rúk. Autorka prof. RNDr. Anna Strunecká, DrSc., považuje za dôležité informovať o možnostiach prevencie civilizačných ochorení a upozorňuje na riziká modernej doby, ktoré sú spojené napríklad s očkovaním, konzumáciou liekov či prídavných látok do potravín. Venuje sa ale aj úskaliam niektorých alternatívnych metód. V najnovšej knihe Ako prežiť dobu jedovú sa popri aspartámu, statínov, umelých farbív a hormonálnych disruptorov venuje aj rizikám konzumácia sóje, Coca - Coly či populárneho MMS.

Píšem iba o tom, čomu rozumiem a pre čo nachádzam podklady v odbornej literatúre. Nikoho nenútim, aby mi veril a svoje názory šírim iba tam, kde ich ľudia chcú počúvať
hovorí autorka populárnych publikácií.


Rok vydania: 2014 Rozmer: 145×205 mm Počet strán: 368 Väzba: brožovaná Štýl: zdravéJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách