Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Časovaňa doktora Proktora - prečítaná (bazár kníh)

opotrebovaný stav = prečítaná kniha môže mať zažltnuté strany alebo iné nedokonalosti


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
14,95€
Zľava 45%
8,22€

📚Nová za 11,20€ (Zľava 25%) Zobraziť novú knihu

Tento titul nájdete v našej ponuke aj v 2-kolekcii alebo 4-kolekcii za skvelú cenu.

Ďalšie zábavné pokračovanie napínavých príbehov o zvláštnom doktorovi Proktorovi, v ktorom ho slávny autor Jo Nesbø vyšle na bláznivú jazdu časom.

Doktor Proktor putuje pomocou svojho vynálezu časovane do Paríža, aby znovu našiel svoju dávnu lásku Julietu Margarínovú. Lenže to by nebol Jo Nesbø, aby nevložil do príbehu napätie. Všetko sa to začne vo chvíli, keď Lisa dostane od Proktora zvláštnu šifrovanú správu s volaním o pomoc. Doktor Proktor sa nemôže bez pomoci dostať späť. Prečo je jeho správa zašifrovaná? Hrozí mu nebezpečenstvo? Lisa a Bule vyrážajú na cestu do minulosti, zázračným kúpeľom sa ocitnú v Paríži spred štyridsiatich rokov. A tu sa končí sranda, ale nie humor. Začína sa boj o záchranu doktora Proktora.

Knižku ilustroval popredný nórsky ilustrátor Per Dybvig a je vhodná pre čitateľov od 8 rokov. V anglickom jazyku vyšla pod názvom Doctor Proctor's Fart Powder: Bubble in the Bathtub.



Originálny názov: Doktor Proktors tidsbadekar Rok vydania: 2014 Rozmer: 150×206 mm Počet strán: 280 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: dobrodružný

Zaradené v kategóriách