Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Koniec hliadky - prečítaná (bazár kníh)

výborný stav = prečítaná kniha bez poškodenia

Stephen KingIkar (2017) • Séria Bill Hodges (SK) • 3. diel

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
14,90€
Zľava 35%
9,69€

Voľné pokračovanie románov Pán Mercedes a Stratení nájdení


Detektív vo výslužbe Bill Hodges dúfal, že všetky závažné životné bitky už vybojoval. Ale mýlil sa. Tentoraz má toho najhoršieho nepriateľa priamo v sebe!
Brady Hartsfield alias pán Mercedes sa po údere do hlavy, ktorým ho zneškodnila Holly Gibneyová a zabránila mu tak v masovej vražde, nadlho stal iba telom bez duše. Vďaka experimentálnej liečbe sa však vrátil z tmy a je silnejší a nebezpečnejší než predtým. Jeho chorá myseľ má schopnosť pohybovať nielen predmetmi, ale aj ľuďmi a teraz rozpútala vlnu samovrážd.
Kto sa stane Bradyho obeťou? A kto nedobrovoľným spolupáchateľom? Aj tí, ktorí vždy stáli na strane dobra, počujú v hlave jeho zlovestný šepot. Brady ich ako sám diabol navádza na tie najnepredstaviteľnejšie šialenosti.
Bill Hodges, Holly Gibneyová a Jerome Robinson sú odhodlaní Bradyho zastaviť. Lenže tentoraz nie sú na ich strane ani čas, ani okolnosti.
Koniec hliadky uzatvárá veľkolepú bestsellerovú detektívnu trilógiu.

Originálny názov: End of Watch Rok vydania: 2017 Rozmer: 140×210 mm Počet strán: 464 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: psychologický, mysteriózny, napínavý

Zaradené v kategóriách