Nová krimi Dominika Dána v predpredaji!

Gerda: Príbeh veľryby + Strach má veľké oči + vankúšik (kolekcia)

2 x kniha + vankúšik

Adrián MachoAlbatros SK (2019) • Edícia Gerda

🍎 Vypredané
39,97€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Gerda: Príbeh veľryby: Malá Gerda je najšťastnejšia veľryba v oceáne. Raz sa však prihodí niečo nečakané a Gerda zostane úplne sama. Vyberie sa teda na plavbu šírym oceánom. Cestou stretáva veľa nových kamarátov: kosatky, tučniaky, čajky a chobotnice. Prezradia jej zaujímavosti o svojom živote, ale aj o oceáne, v ktorom všetci spolu žijú. Nájde nakoniec malá Gerda nový domov?

Gerda: Strach má veľké oči: Gerda a Lars veselo plávajú v Rajskej zátoke a každý večer pred spaním si spievajú maminu uspávanku. Je to najkrajšia melódia pod slnkom. Raz im však staručká veľryba Lisbet nasadí chrobáka do hlavy. Vraj ich piesni chýba koniec. A tak zvedavá Gerda s bratom naberú odvahu, prechádzajú hlbokým oceánom, plytkými morami aj neprebádanými lesmi chalúh a rias, aby našli pokračovanie ich obľúbenej uspávanky. Mala Lisbet pravdu alebo im len natárala báchorky? Talentovaný slovenský ilustrátor Adrián Macho prichádza s ďalším napínavým dobrodružstvom najobľúbenejšej veľryby Gerdy.

Vankúšik - veľryba Gerda: Neohrozená knižná hrdinka Gerda pripáva v podobe mäkkého vankúšika priamo do tvojej náruče. Môžeš sa s ňou hrať, túliť sa s ňou alebo si ju zobrať so sebou do postieľky, aby sa ti lepšie zaspávalo a počas noci bude na teba dávať pozor. Poťah vankúšika je vyrobený zo 100% bavlny.


Rok vydania: 2019 Odporúčaný vek: 3+ Počet strán: 32+32 Štýl: dobrodružnýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách